Mereka Awesome :)

Saturday, July 9, 2011

If my future husband is an Architect...


Architect...huhu..
Assalamualaikum u guys...aceh3x...apa khabar???hah...yumiko dh tukar dh blog ni..nama yumiko telah ditukarkan kepada A.R.E.E.N..hope u guys suka ok?kawan yumiko yang panggil yumiko camtu kat sarawak ni..thanks to amii affandi..lova..fwen for eva..so..minggu ni areen nk cter pasal future husband areen..hahaha..siapa???tu rahsia ar..yang penting dy seorang arkitek..hehe..entah kenapa ar tiba2..areen minat kat org yg job dy arkitek..TERBAIK ar!!!areen suka bila tengok arkitek buat keje atau pelan..kemas jek dan teratur..hehe..macam org nyer ar..kemas dan stylo..huhu...but semua tu lepas abis belajar ar..suka sgt2 husband areen arkitek..hehe..nti bolehlah dy buat an rumah idaman areen..yg sememnangnya ada konsep lova nature and modern..gtu seh..hehe..disamping tu pun arkitek areen ni pun boleh membimbing areen sebagai seorang wife terutamanya dalam agama..penyayang..mengikuti syariat agama...sememangnya tiada yang sempurna dekat dunia ni..okie jom areen cterkan ciri2 and keje future husband areen ni sebagai arkitek...

Ketika di rumah(waktu malam):
Arkitek akan cuba memikirkan pelan ataupun design...disamping itu dy akan memastikan ada secawan kopi,nescafe,milo and etc..aceh3x...(promote drinks pulak) kat sebelah dy untuk menjana idea yang lebih mantap dan menarik untuk pembangunan negara dan bangunan yg mempunyai struktur yg kukuh dan unik..huhu..nti areen buat an dy air..n teman dy buat pelan..bolehlah areen belajar lukis skit2..huhu..daya imaginasi yang tinggi dan luar kotak..memang mantap ar..tu yg areen tabik tu..

Ketika di pejabat:
Masa ni lah future husband areen akan busy kot..bersama2 clien dan rakan2 pejabatnya..fuh..dapat bayangkan..haha...betapa harus dy fokus dalam bidang pekerjaan dy..merangka pelan dan pergi ke tapak pembinaan untuk memastikan semua projek dy berjalan lancar dan sempurna berdasarkan apa yang dirancangkan..

Ketika hujung minggu:
Mungkin masa ni areen nk ajak future husband areen g berekreasi dengan areen ni..g main go-kart atau rock climbbing atau g travel2 kew..best nyer..dh ar arkitek ni jenis mmg minat seni dan lasak..sama macam areen yg mmg suka sukan ekstrem dan adventure..huhu..hurm..klu main muay thai pun best gak..dush1000x..hehe..cian husband areen lebam lak..xpe2..nti letak ubat k?

P/S:Semoga impian areen ni akan menjadi kenyataan..insyallah..bukan areen nk cari yg sempurna atau ideal..tu mmg xde..msg2 manusia ada kekurangan..tapi areen terima seadanya..but areen nk habis an study dlu..capai cita2 areen nk jd doktor..go areen go!!!semoga u guys juga akn dapat jodoh yg terbaik tu diri u guys,,jumpa ag u guys..assalamualaikum..

 Rumah idaman areen yg ada konsep nature..

Night view yg relax jew..

Nilah peralatan dan kawan rapat seorang arkitek bila bekerja..huhu

Pelan atau design...

2 comments:

amii afandi said...

amboiii~
siap seorang arkitek ehh?

tp serius. arkitek kemas oh. hahaha
teliti gak. sesuai dengan kau.

hehe.

-asreen- said...

Hahahahaha..betul2..mesti cuit seh husband aq..terbaik ar..org sarawak..haahha